របៀបធ្វើអោយសាឡាដនូវស្រស់

        ជាធម្មតាសាឡាដ ដែលទុកក្នុងទូរទឹកកកយូរ ទោះជាមិនខូច ក៏មានភាពស្វិតមិនគួរអោយ

ចង់ញុំាដែរ​ ។ ដូចនេះនៅពេលដែលស្រ្តីមេផ្ទះទាំងឡាយចង់យកសាឡាដនោះមកធ្វើអាហារនោះ

យើងមានវិធីមួយដែលអាចធ្វើការកែខៃបាន និងអាចនាំមកនូវភាពស្រស់ដល់សាឡាដនោះវិញបាន

យ៉ាងងាយស្រួលបំផុត ដោយគ្រាន់តែស្រ្តីទាំងឡាយយកសាឡាដនោះទៅត្រាំក្នុងទឹកលាយជាមួយ

ទឹកក្រូចឆ្មារ រយៈពេលប្រមាណជាមួយម៉ោង នោះសាឡាដដែលស្វិតស្រពោននឹងវិលមករកភាព

ស្រស់ថ្លាឡើងវិញជាមិនខាន ព្រោះថាបន្លែដែលស្វិតបណ្តាលមកពីទឹកក្នុងបន្លែត្រូវបានហូរចេញ

ដោយសារតែទូក្លាស្សេមានសំណើមទាប ដូច្នេះកាលបើយើងយកបន្លែទៅត្រាំក្នុងទឹកក្រូចឆ្មារពេល

នោះទឹកក្រូចឆ្មារនឹងនាំជាតិទឹកត្រឡប់មករកកោសិការបស់បន្លែវិញជាមិនខាន ។

ខ្លឹមសារនៃអត្ថបទនេះ ខ្ញុំបានដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅទស្សនាវដ្តី រុងរឿង….!!! សូមអរគុណ…!!

Advertisements
%d bloggers like this: